Vivus laina kokemuksia

Vivus pienlainapalvelu lupaa uudelle asiakkaalle ensimmäisen lainan ilmaiseksi, tämän siis tarvitsee maksaa takaisin pelkkä lainasumma, täysin ilman korkoja ja kuluja. Ensimmäisen lainan summa voi olla mikä tahansa 1-200 euron väliltä. Kun asiakas on maksanut ensimmäisen lainan ajallaan takaisin, tämän on mahdollista saada lainaa aina 300 euroon saakka. Kahden asianmukaisesti takaisinmaksetun lainan jälkeen lainattava summa nousee 400 euroon. Rahat on mahdollista saada tilille jopa 15 minuutissa.

Vivus

Asiakkaan tulee rekisteröityä palveluun ennen ensimmäisen lainan hakua. Tunnistautumista varten asiakas tarvitsee henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Rekisteröitymiseen ja lainan hakemiseen vaaditaan 20 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus ja raha-asioiden moitteeton hoito. Rekisteröitymisen jälkeen asiakas voi hakea varsinaista lainaa. Vivus.fi:lta lainaa hakiessa, asiakkaan on mahdollisuus valita halutun lainasumman lisäksi mieluinen laina-aika. Mahdollinen laina-aika on mikä vain 1-30 päivän väliltä. Huomioikaa laina-aikaa valittaessa korkokulujen nousu samassa suhteessa laina-ajan pitenemiseen. Pikavippi kannattaakin ottaa mahdollisuuksien mukaan mahdollismaan lyhellä laina-ajalla.

Lainaa takaisin maksettaessa lisätään lainaan korot ja kulut, jotka ovat esim. 50 euron lainassa 14 päivän maksuajalla 6,60 euroa. Laina tulee maksaa takaisin Vivus.fi:lle sovittuun eräpäivään mennessä, eikä lainasumma muutu, vaikka lainan hoitaisi aikaisemmin. Se ei myöskään vaikuta korottavasti takasinmaksettavaan summan. Mikäli eräpäivän koittaessa ei ole varaa suorittaa maksua, on maksullinen eräpäivän siirto mahdollista, ohjeet siirtoon löytyvät palvelun kotisivuilta. Lasku tulee asiakkaan toiveen mukaan joko kotiosoitteeseen tai vaihtoehtoisesti sähköpostiin.

Vivus myöntää lainoja päivittäin klo. 8.00-22.00. Sen asiakaspalvelu on auki arkisin klo. 8.00-16.00 välillä. Palvelulla on jo yli 20.000 tyytyväistä asiakasta Suomessa.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: