Pikavippi Heti Tilille 2017

pikavippi heti tilille

Haluaisitko saada pikavipin heti? Tässä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä pikavipeistä, joiden avulla tiedät paremmin ja osaat hakea sellaisen vaikka heti!

Usein kysyttyä

Mikä on pikavippi?

Useimmiten pikavippi haetaan teksitiviestillä, puhelimitse tai täyttämällä hakemus internetissä ja tunnistautumalla oman pankin verkkopankkitunnuksilla ja PIN-koodilla.
Tekstiviestillä hakiessa kannattaa muistaa, että sinulta veloitetaan jokaisen pikavippihakemuksen yhteydessä tekstiviestimaksu, vaikka hakemuksesi hylättäisiin. Sen vuoksi on suositeltavaa hakea pikavippiä verkkotunnuksilla internetissä. Verkkotunnuksilla hakeminen on maksutonta, nopeaa ja turvallisinta.
Jos pikavipin hakijalla on salainen numero, prepaid-liittymä tai hänellä ei ole verkkopankkitunnuksia, saattaa olla mahdollista hakea pikavippiä postissa lähetettävällä PIN-koodilla.

Kuka voi saada pikavipin?

Yleisesti pikavippiä voi hakea 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Hänellä tulee olla omissa nimissään julkinen matkapuhelinnumero, moitteettomat luottotiedot, henkilökohtainen pankkitili sekä vakituinen lähiosoite. Joidenkin pikavippiyritysten lainatuotteet ovat vakuudettomia eli voit saada lainaa ilman luottotietoja tai takaajia.

Milloin pikavippiä voi hakea?

Yleisesti ottaen pikavippihakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja rahat maksetaan välittömästi tilille.

Milloin pikavippi on tililläni?

Käytännössä luottopäätös tehdään heti ja pikavippi on lainanhakijan tilillä välittömästi. Riippuen pankista johon laina siirretään, saattaa laina olla lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä luottoja maksetaan pikavippiyrityksen asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa. Yleisimmin pikavippiyritykset ovat auki maanantaista sunnuntaihin, aukiolot vaihtelevat 7-23 välillä.

Kuinka monta pikavippiä voin hakea kerrallaan?

Pikavippiä voi hakea samalta pikavippiyritykseltä yhden kerrallaan. Voit hakea samasta yrityksestä uuden pikavipin, kun olet maksanut lainan takaisin.

Miksi minulle ei myönnetty lainaa?

Yleisimmät syyt lainan myöntämättömyyteen ovat hakijan luottohäiriömerkinnät, entuudestaan avoimet lainat, puutteelliset lainahakemuksen tiedot, lainanhakijan alaikäisyys tai muut lainahakemuksen ehdot, jotka eivät täyty.

Miten toimin, jos minulla on vaikeuksia maksaa laina takaisin?

Yleensä maksusuunnitelma voidaan tehdä vasta, kun lasku on perinnässä. Mikäli et pysty maksamaan laskua ajoissa, kannattaa olla heti yhteydessä kyseisen pikavippiyrityksen asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse ja ilmoittaa maksuvaikeuksista. Laskuttajalla yleensä on tarjota vaihtoehtoja tilanteen selvittämiseksi.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: