NopsaVippi.fi

Nopsavipistä saat helposti 50, 100, 150, 200, 300, 400 tai 500 euron suuruisen pikavipin. Asiakkaan ollessa ensi kertaa lainaamassa rahaa Nopsavipiltä, tulee tämän rekisteröityä palveluun. Nettipankkitunnukset kannattaa varata lähelle, koska tunnistautuminen käy niiden avulla. Ensimmäisen lainan arvo on aina 50 euroa. Kun tämän lainan hoitaa asianmukaisesti takaisin, on oikeutettu hakemaan kaikensuuruisia lainoja Nopsavipiltä.

nopsavippi

Lainan hakeminen rekisteröitymisen jälkeen onnistuu tekstiviestillä. Tekstiviestistä operaattori perii muutaman euron summan. Lisäksi käytössä on tässä suhteessa edullisempi nettihakemus. Nopsavippi lainapalvelu on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo. 8-22. Hakemusten lähettäminen on toki mahdollista kellon ympäri.

Kun laina maksetaan eräpäivään mennessä takaisin, on huomattava että maksaa lainatun summan lisäksi lainan toimitus- ja käsittelykulut, jotka ovat esim. 200 euron lainassa 45 euroa. Lainojen todellinen vuosikorko on korkeintaan 1188,86 %. Laina-ajat vaihtelevat lainasummasta riippuen 14 tai 30 päivää. Laina-aika katsotaan alkaneeksi siitä päivästä kun asiakas saa lainan tililleen. Eräpäivään mennessä maksaminen kannattaa aina, koska hoitamattomat ja myöhässä maksetut lainat käyvät ennen pitkää asiakkaalle kalliiksi kun perintätoimisto astuu kuvaan. Lisäksi asiakas ei ole oikeutettu hakemaan uutta lainaa, ennen kuin entinen on maksettu asianmukaisesti takaisin.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: