Koroton Pikavippi

Korotonta pikavippiä on vuonna 2017 mahdollista saada netin kautta, kunhan tietää mistä etsiä. Vaikka ajatus koko vipistä ilman mitään korkoa voi tuntua erikoiselta, ovat nämä tarjoukset aivan oikeita ja toimivat juuri niin kuin niiden nimistä voi päätellä.

Tällä hetkellä lainamarkkinoilla toimii 4 eri yritystä, jotka tarjoavat ilmaista lainaa uusille asiakkaille, ilman mitään korkoa tai muita nostokustannuksia. Tämä tarjoaakin uskomattoman tilaisuuden uusille lainaajille hyödyntää näitä tarjouksia, ja saada jopa 4 ensimmäistä vippiä ihan korottomana.

Ja mikä parasta, kaikki nämä yritykset ovat luotettavia ja tunnettuja pelureita lainaajamarkkinoilla, eikä mitään yhden yön pelureita. Näin ollen voit luottavaisesta ottaa lainaan heiltä, ilman pelkoa rahojen menettämisestä.

Koroton pikavippi - mitä ottaa huomioon

Koroton pikavippi on tarjouksena houkutteleva, mutta senkin kanssa kannattaa olla tarkkana. Lähes aina (paitsi Suomilimiitin tapauksessa) näissä lainoissa on kiinteä 30 pv maksuaika, oli lainattu summa sitten mikä tahansa. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että tämä summa täytyy maksaa takaisin jo melko nopeasti, ja monesti tälläistä summaa ei tuosta vaan revitä käsiinsä.

koroton pikavippi

Se vaatii suunnitelmallisuutta, sillä et todellakaan halua jättää näitä korottomia pikavippejä maksamatta. Jos et maksa sitä takaisin kokonaan sovittuna päivänä, joudut maksamaan kaikki normaalit kulut ja korot, jonka lisäksi päälle tulee rangaistusmaksu, joka voi olla todella korkeakin.

Jos otat tälläisen korottoman pikavipin, käytä siis hetki pohtiaksesi, kuinka saat sen maksettua takaisin. Kun se eräpäivä sitten yllättävänkin pian koittaa, et halua siinä vaiheessa alkaa vasta keksimään, mistä voisit saada rahaa maksaaksesi lainan takaisin. Siinä vaiheessa se alkaa valitettavasti olemaan jo liian myöhäistä, ja sitä ollaan helposti suurissa ongelmissa.

Nämä korottomat pikavipit kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mutta niiden kanssa pitää olla tarkkana. Kun kuitenkin huolehdit, että maksukykyä lainan takaisinmaksulle löytyy, kannattaa nämä vipit ottaa ennen kuin ottaa mistään mitään maksullista lainaa. Miksi maksaa lainasta turhaan, kun sen kerran voi saada ilman korkoakin? Ja vielä samalla vaivalla.

Järki siis kannattaa pitää mielessä, mutta turha näitä ilmaisia tarjouksia ja vippejä on kuitenkaan pelätä. Päinvastoin, hyödynnä ne vielä kun niitä on saatavilla. Mistä sitä tietää, koska näin kovat tarjoukset loppuvat kokonaan?

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: