Ferratum Laina Kokemuksia

Ferratum Finland Oy on itsenäiseen JT Family Holding Oy -konserniin kuuluva rahoituspalveluihin erikoistunut yritys. Konsernilla on samantyyppisiä palveluita yli kymmenessä eri maassa.

Suomessa Ferratum tarjoaa pikalainoja viidestäkymmenestä tuhanteen euroon. Uutena asiakkaana on mahdollista saada 50 - 200 euron suuruiset vipit ja sen jälkeen lainavaihtoehdot avautuvat pykälittäin.

Ferratum

Suurimpiin yhdeksänsadan ja tuhannen euron vippeihin tarvitaan viisi aikaisempaa asianmukaisesti hoidettua luottoa. Lainaa voi hakea verkkopankkitunnuksilla ja tekstiviestillä, mikäli olet vähintään 20 vuotta täyttänyt.

Vipin maksuaika on sidottu lainan suuruuteen. Viidenkymmenen euron lainassa se on 15 päivää, sadalla eurolla 30 päivää, 400-600 euron vipeissä 60 päivää ja sitä suuremmissa vipeissä 90 vuorokautta. Eräpäivänsiirtomahdollisuutta ei ole.

Laskennallinen vuosikorko on matalampi suurissa vipeissä. Tarkat korot ja kulut löydät palvelun omilta kotisivuilta.

Ferratumin asiakaspalvelu on auki ma-la kello 8 - 21 ja sunnuntaina kello 12 - 18 välillä, jolloin myös muina aikoina saapuneet vippihakemukset käsitellään.

Varsinkin pienten lainojen osalta osa Ferratumin pikavipeistä sijoittuu kulujen osalta Suomen pikavippialtaan matalampaan päähän. Tämän lisäksi ilmainen asiakaspalvelu tekee palvelusta melko hyvän vaihtoehdon. Katso lisätiedot ja hae vippi täällä.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: